”Filma med mobilen”

– distans eller platsförlagd

Kursen ”Filma med mobilen” är en kurs för dig som vill lära dig att skapa instruktionsvideos, nyhetsinslag eller andra filmer för webben. Du lär dig vad som behövs för att få ett välbalanserat ljud, ljus och bildkomposition. Du lär dig också att redigera dina klipp i ett redigeringsprogram för att få ett proffsigt slutresultat. Vid din sida har du en erfaren pedagog som förklarar och ger löpande återkoppling i alla praktiska moment.

Även efter kursen har du möjlighet att få tips och råd om att filma och redigera. Du kommer nämligen vid kursstart bli inbjuden till en stängd grupp på Facebook där du kan dela ditt filmade material och ställa frågor under fyra veckors tid. Det gör att du kommer igång ordentligt med att använda dina nya kunskaper.

Utbildningen ges antingen på distans via Zoom eller i möteslokal i Stockholm eller Göteborg. Är du nyfiken på kursupplägget? Läs mer om det här.

Skolor, journalistutbildningar, redaktioner och företag kan vara intresserade av skräddarsydda kursupplägg. Det ordnar vi såklart. Kontakta i så fall kursledaren Tåve Jernmark – tave@filma.nu eller 073-826 9118!